Ai spirit de întreprinzător? Atunci înseamnă că-ți place necunoscutul și că poți acționa ușor în incertitudine. Profiți la maximum de oportunitățile de a crea, de a vinde sau de a îmbunătății tot ceea ce faci. Știi ce instrumente de banking te-ar ajuta în toate aceste demersuri?

Când resursele nu-ți sunt suficiente

  • Dacă ai o idee bună și destulă încredere că o poți duce la îndeplinire, atunci încearcă să vezi în creditele de investiții sau în liniile de credit aliații pentru a crește, reinventa sau inventa un produs sau serviciu. Contactează-ți banca, vorbește cu oamenii de la bancă și găsește variante împreuna cu ei. Băncile sunt pregătite să îți ofere soluții și suport.

Când îți suplimentezi veniturile cu mici activități extra

  • Dacă te simți nesigur pe deciziile financiare pe care trebuie să le iei, alătură-te celor un milion de români care au beneficiat de programe de educație financiară și învață cum poți să generezi mai mult profit și să optimizezi finanțele. 
  • Băncile dau în continuare credite dacă ai o idee de business bună și sustenabilă. Fii curajos și pune o întrebare băncii tale. Dreptul la banking rămâne în continuare valabil și băncile sunt aici pentru a te ajuta.

Oportunități

Când ai presiunea unei decizii în legătură cu o oportunitate apărută de a face mai mulți bani, iată ce întrebări credem că te-ar ajuta să iei o decizie bună:

  1. Este momentul potrivit pentru mine să dau curs acestei oportunități?
  2. Este nevoie să renunț la ceva pentru a prinde șansa asta? Sunt pregătit să renunț?
  3. M-am entuziasmat și scap din vedere potențiale riscuri? Care ar fi ele?

Dacă încă nu ai făcut quiz-ul, începe-l acum! Află cine ești în chestiuni bănești
Începe quiz-ul