Ne place cum gândești! Ești atent la detalii și asta te face o comoară pentru cei din jurul tău. Nici nu știm ce sfat să-ți dăm pentru că pari să fii informat. Uite totuși câteva oportunități pentru tine:

Ce beneficii ai când ai card de credit?

Ești responsabil și calculat, ești candidatul ideal pentru a-ți lua un card de credit. Tu chiar ai plăti cardul” la final de lună și ai beneficia de toate avantajele oferite! 

  • Cardul de credit este util pentru cheltuieli frecvente de valoare mică
  • Eficient în cazul rambursării integrale a sumei împrumutate în cursul fiecărui ciclu de finanțare până la scadența lunară (dobândă 0%);
  • Chiar și în cazul rambursării integrale, necesită rambursarea lunară a unui procent din suma împrumutată.

Menține-te la curent cu opțiunile disponibile

  • Pentru a ști cât mai bine ce opțiune să alegi menține-te informat în legătură cu instrumentele financiare pe care le ai la dispoziție. Un milion de români au urmat programe de educație financiară oferite gratuit de bănci. Îți pot da o nouă perspectivă. 
  • Nu ai nevoie de șarm, doar de un telefon la banca ta pentru a întreba care sunt opțiunile tale. Băncile sunt dispuse să asculte și să găsească soluții împreună cu tine.

În concluzie

Avem cu toții momente în care analizăm și analizăm până nu mai luăm o decizie și lăsăm timpul să ia decizia pentru noi. Iată cum poți evita capcana:

  1. De ce amân decizia?
  2. Voi avea în scurt timp mai multe date încât să fie mai clare condițiile în care iau decizia?
  3. Ce risc dacă nu iau decizia la timp?

Dacă încă nu ai făcut quiz-ul, începe-l acum! Află cine ești în chestiuni bănești
Începe quiz-ul