Persoanele care au nevoie de informații despre bani și cum să îi folosească cât mai bine le pot afla de la Vlad Petreanu, care din 22 martie realizează emisiunea “Pastila de banking”, pe postul de radio Europa FM.

Noua emisiune #Pastiladebanking este o combinație între pastile la radio și interviuri video făcute cu experți financiari-bancari și își propune să ofere soluții la dilemele financiare ale românilor, care pot pune întrebări pe pagina de Facebook a campaniei băncilor din România #Dreptullabanking.

Este vorba despre un proiect original al campaniei, realizat împreună cu Europa FM, care este lansat cu ocazia Global Money Week (22-28 martie), cu sloganul “Împreună învățăm să creăm bunăstare”.

Cei care se vor adresa pe https://www.facebook.com/dreptullabanking.ro vor avea ocazia nu numai să primească sfaturi la problemele pe care le au, ci și să afle soluții de economisire sau să afle cum să investească în această perioadă de pandemie.

Trimite un mesaj sau lasă un comentariu cu dilema ta financiară și Vlad Petreanu vine cu soluții și opțiuni sănătoase care să te scoată din impas, deoarece este timpul să trecem de la emoții la soluții reale.