MISIUNE - #DreptulLaBanking

MISIUNE

Împreună învăţăm mai ușor să creăm bunăstare

SĂ ÎNȚELEGI DREPTUL LA
BANKING ȘI SĂ ÎL
FOLOSEȘTI ÎN BENEFICIUL
TĂU ȘI AL CELOR DIN JUR

Bankingul nu reprezintă doar celebrele credite şi depozite, ci un mod de viață modern, fără de care atât oamenii, cât și companiile ar intra în blocaj. Serviciile bancare sunt în esență mijloace pentru simplificarea vieții, pentru dezvoltare. Bankingul modern asigură circulaţia banilor către nevoile tale financiare de moment, pe termen scurt sau pe termen lung și facilitează activități de producție și comerț. Ai dreptul la o viață mai ușoară și prosperă cu…#DreptulLaBanking.

Pentru prima oară băncile din România își doresc să transmită un mesaj la unison: oamenii trebuie să își exercite dreptul la banking începând de la cumpărarea unei locuințe și bunurile de care au nevoie, până la rolul lor în dezvoltarea economică. De exemplu, trebuie să solicite și să își exercite dreptul la investiții pentru o agricultură modernă și performantă, pentru drumuri mai bune, educație și sănătate, pentru comunitatea noastră în care să trăim bine și în armonie.

Toți aveți dreptul la o Românie prosperă și o puteți obține prin… #DreptulLaBanking.

 

Dreptul la banking e unul dintre drepturile la a Înțelege

E ca dreptul la a înțelege literele, care păreau întâi linii trase aiurea, dupa care au devenit cuvinte. Și le-ai folosit să-ți scrii gândurile. Sau biletele de dragoste.

E ca dreptul de a înțelege computerele, care păreau întâi niște cutii de plastic zumzăitoare, dar apoi au devenit uneltele tale de lucru. Sau de joacă.

E ca dreptul de a înțelege internetul, care pare la început o avalanșă de lumi care cade peste tine, ca după aia să îți asculte și să îți răspândească ideile. Sau glumele.

Bankingul e la fel. Pare un amalgam de cifre și cuvinte parcă făcute să te încurce. Dar dacă stai de vorbă cu băncile și le întrebi orice nu înțelegi sau orice nu ești sigur că ai înțeles, încet-încet totul devine clar.

Și inveți să folosești banca pentru planurile, visurile sau nevoile tale exact cum ai invățat să folosești cuvintele, computerul sau internetul.

Noi, băncile din România, vrem să vorbim cu toți oamenii ca tine, să învățam unii de la alții și, mai ales, să construim o relație bazată pe încredere. Pentru ca apoi să construim împreună o țară prosperă.

 

Bankingul – Împreună învățăm mai ușor să creăm bunăstare

Bankingul presupune o relație între tine și bancă și ca în orice relație este nevoie de doi. Singure, băncile nu au cum să facă banking și nici tu fără ele. Fiecare vine cu propria zestre în această relație. Băncile cu banii, expertiza, serviciile moderne, tu cu planurile de viitor, visele și nevoile tale. Dar, ca în orice relație, este nevoie de încredere, să învățăm unul de la altul pentru a ne construi un viitor împreună. Bankingul este despre tine.