Când ai primit provocarea ți s-a părut grea sau ușoară?

Mi s-a părut foarte interesantă provocarea din prima, nu mi s-a părut neapărat grea pentru că după o experiență ca Asia Express, cam tot ce înseamnă „cerșeală” (râde) devine o provocare ușoară. Nu am subestimat nici această provocare pentru că știam, cu siguranță, că este mai greu în magazine decât pe stradă, la oameni. În orice caz, provocarea a fost mega cool.

 

Ce ți s-a părut cel mai greu?

Cel mai greu lucru mi s-a părut faptul că a trebuit să alcătuiesc o ținută completă cu doar 450 de lei.

 

Ce argumente sau metode au funcționat?

Am folosit în mod excesiv „Vă dau cuvântul meu de onoare!” și „Sunt persoană publică, imaginați-vă că dacă nu mă întorc cu banii, puteți să mă faceți de râs!”.  

 

De ce crezi că oamenii nu dau atât de ușor pe încredere?

Nu pot să spun că oamenii nu au dat ușor pe încredere. Singurul refuz pe care l-am avut a fost din cauza camerei, nu din cauza cerinței de a-mi oferi „pe încredere”. Pot să spun că oamenii au fost extrem de calzi cu mine, însă așa cum am regăsit și în comentarii, cred că m-a ajutat foarte tare faptul că sunt destul de cunoscut.

 

Tu ai încredere în oameni? Ai da ceva pe încredere unor necunoscuți?

Am încredere în oameni, de multe ori cred că am mai multă încredere decât trebuie în oameni. Am dat de multe ori și lucruri pe încredere, numai că nu pot să spun că am fost de cele mai multe ori cu balanța echilibrată, însă asta nu mă face să-mi pierd încrederea în oameni, pentru că îmi iubesc semenii.

 

Crezi că banul schimbă paradigma unui astfel de exercițiu? Dacă trebuia să faci pe încredere altceva, crezi că era mai ușor?

Cu siguranță banul schimbă paradigma oferitului de obiecte pe încredere, însă cred că orice este de oferit pe încredere implică un anumit nivel de stres și de blocaj psihic atunci când trebuie să o faci. Cred că orice ar fi trebuit să fac pe încredere ar fi fost probabil la fel de dificil.

 

Cum crezi că e nivelul de încredere la români?

Așa cum am spus-o în live-ul pe care l-am avut alături de Cabral și de colegii mei de campanie, consider că noi, românii, suntem foarte solidari și ne ajutăm mult față de alte țări occidentale, care nu sunt atât de darnice.

 

A contat sau nu faptul că unele persoane v-au recunoscut?

Da, așa cum am răspuns și la întrebarea numărul 3, a contat foarte mult că oamenii mă cunosc și nu cred că ar fi fost atât de ușor dacă nu beneficiam de acest atu.

 

Cu ce gând ai rămas în urma acestei provocări?

Că românii sunt dulci și săritori, iar dacă simt că ai nevoie de ei, te ajută. Evident trebuie să simtă un pic de implicare, să vadă că nu ajută zadarnic, însă dacă simt că lucrurile sunt naturale, românii întorc favorul, întind o mână de ajutor.