Directorul general al Madyt Autoserv, Mihai Toma, spune că are o experiență mare cu băncile și că creditele luate prin IMM Invest l-au făcut încrezător în relația cu instituțiile bancare.

Firma Madyt Autoserv activează în domeniul comerțului de piese și accesorii pentru autoturisme, camioane agricole și industriale, precum și al serviciilor conexe acestora.

Serviciile de întreținere și mentenanță sunt prestate în punctul de lucru și, totodată, compania deține trei ateliere mobile echipate pentru schimbul anvelopelor direct în curtea clienților săi.

Madyt Autoserv a aplicat pentru două credite, unul pentru capital de lucru, iar al doilea pentru investiții.

Creditul pentru capital de lucru a fost deja acordat și a fost utilizat la plata facturilor către furnizorii firmei, iar creditul pentru investiții este în desfășurare.

Mihai Toma a precizat că va folosi creditul de investiții pentru deschiderea unui nou punct de lucru.

El a explicat că procedura de acordare a acestor credite este una destul de laborioasă, însă firma are un sistem de management bine pus la punct care i-a permis să răspundă prompt solicitărilor venite din partea băncilor.

“Nu suntem novici în ceea ce privește relațiile cu băncile, iar creditul venit acum prin IMM Invest ne face să fim și mai încrezători în această relație”, a spus Toma.

Prin Programul IMM Invest firmele mici și mijlocii pot obține credite bancare cu garanții de stat. Statul subvenționează dobânda și comisioanele aferente împrumutului până la finalul anului 2020.